Pompierii din Neamţ intervin, luni seară, după ce au fost semnalate mai multe probleme cauzate de vremea rea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În această seară, pompierii au fost înştiinţaţi despre faptul că pe DN 15 C a căzut pe carosabil un stâlp din lemn (a unui operator reţele de comunicaţii). La locul solicitării au fost alocate forţe şi de intervenţie din cadrul Detaşamentului de pompieri Târgu Neamţ şi SVSU Bălţăteşti”, a transmis ISU Neamţ.

Sursa citată a precizat că s-a intervenit pentru degajarea stâlpului de pe carosabil, iar circulaţia a fost reluată în condiţii de siguranţă.

”Ca urmare a manifestării fenomenelor meteo periculoase pompierii pietreni intervin în aceste momente în municipiul Piatra Neamţ pe strada Alexandru Lăpuşneanu pentru îndepărtarea unei crengi căzută pe un gard”, a mai transmis ISU Neamţ.

De asemenea, pompierii intervin în municipiul Piatra Neamţ, în cartierul Dărmăneşti, pentru îndepărtarea unui panou tip sandwich de pe un autoturism.

Judeţul Neamţ, este, până la ora 02.00, sub cod galben de vânt puternic.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.