Un incendiu a izbucnit luni, la o fabrică de pâine din Piatra Neamţ, 30 de pompieri intervenind pentru stingerea focului. A fost afectat acoperişul clădirii, pe o suprafaţă de 800 de metri pătraţi, dar incendiul nu s-a propagat în interior.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ, pompierii au fost solicitaţi să intervină, luni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la fabrica de pâine Panmont din Piaţa Neamţ.  
 
 
“Au intervenit pentru localizarea şi lichidarea incendiului aproximativ 30 de pompieri cu şapte autospeciale (cinci autospeciale pentru stingere, o autospecială pentru lucru la înălţime şi o ambulanţă SMURD). La ajungerea forţelor de intervenţie incendiul se manifesta generalizat la nivelul acoperişului”, au precizat reprezentanţii ISU Neamţ. 
 
FOTO: ISU Neamţ
FOTO: ISU Neamţ
 
În urma incendiului a ars acoperişul clădirii pe o suprafaţă de aproximativ 800 de metri pătraţi, iar datorită planşeului din beton de la ultimul etaj, incendiul nu s-a propagat în interiorul clădirii. Nu au existat persoane rănite. 
 
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind folosirea focului pentru executarea unor lucrări de hidroizolaţie bituminoasă, fără respectarea normelor de prevenire şi stingere a incendiilor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.