Procurorii au deschis două dosare penale în urma surpării podului de la Luţca, eveniment în urma căruia o persoană a fost rănită. Unul dintre dosare vizează vătămarea corporală din culpă, iar celălalt - abuzul în serviciu, ambele fiind deschise in rem.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman au declarat că în urma incidentului la Luţca, în urma căruia podul peste Siret s-a rupt, au fost deschise două dosare penale.
 
Primul dosar de cercetare penală se referă la săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, iar cel de-al doilea pentru comiterea infracţiunii de abuz în serviciu. În acest al doilea dosar anchetatorii urmează să stabilească modul cum a fost reabilitat podul respectiv. 
 
Ambele dosare au fost deschise in rem şi se referă la fapte, deocamdată nefiind anchetată nicio persoană.
 
Pompierii au fost anunţaţi, joi după-amiază, despre faptul că o parte din podul de peste râul Siret ce face legătura între localităţile Sagna şi Luţca s-a rupt. 
 
“Un autocamion şi o autoutilitară se aflau pe pod. În urma evenimentului produs a rezultat o victimă, un bărbat de 56 de ani, care a fost scos din interiorul autocamionului de către participanţii la trafic. Acesta a fost preluat de către echipajele medicale sosite la locul evenimentului, urmând a fi preluat de echipajul SMURD TIM pentru a fi transportat la CPU Roman”, a transmis ISU Neamţ.
 
De asemenea, IPJ Neamţ a precizat circulaţia rutieră a fost deviată.
 
"Având în vedere că circulaţia rutieră este blocată, au fost instituite filtre rutiere pentru informarea conducătorilor auto şi devierea traficului rutier pe Drumul Naţional 15 D, Roman - Gâdinţi", a anunţat IPJ Neamţ.
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.