Pompierii din Neamţ au intervenit, marţi, pentru a salva o căprioară care căzuse în canalul Bistriţa, în zona localităţii Zăneşti. Animalul a fost recuperat cu ajutorul unei bărci.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Potrivit ISU Neamţ, pompierii au fost sesizaţi printr-un apel la 112 despre faptul că o căprioară a căzut în canalul Bistriţa, în comuna Zăneşti. La locul solicitării s-au deplasat un echipaj de pompieri cu o autospecială complexă pentru intervenţie şi o barcă din dotarea Detaşamentului Piatra-Neamţ, precum şi voluntari din cadrul SVSU Zăneşti.
 
FOTO: ISU Neamţ
FOTO: ISU Neamţ
 
"Cu ajutorul bărcii căprioara a fost scoasă din apă şi predată ulterior organelor competente pentru gestionarea unor astfel de situaţii, nu înainte însă de a primi îngrijiri medicale de specialitate (veterinar al Clinicii Inovet Care)", a transmis ISU Neamţ.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.