Un autocar în care se aflau 26 de persoane a lovit un autotren, duminică după amiază pe drumul european 85, în judeţul Neamţ. În urma accidentului, o pasageră a fost rănită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform ISU Neamţ, accidentul s-a produs pe drumul  E85, în localitatea Secuienii Noi, unde un autocar cu 26 persoane a lovit in partea din spate un TIR încărcat cu cereale, în condiţiile în care cele două autovehicule  se deplasau în acelaşi sens.
„La locul evenimentului s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD din cadrul Detaşamentului Roman şi un echipaj cu ambulanţă de la SAJ Roman. În urma accidentului rutier a rezultat o victimă (o femeie de 49 de ani) care a fost preluată de echipajul SAJ şi transportată la spital”, informează ISU Neamţ. 
Pompierii au acţionat pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor şi pentru curăţarea carosabilului de elementele rezultate în urma accidentului rutier.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.