Salvamontiştii din judeţul Neamţ intervin, miercuri după amiază, pentru recuperarea unui grup format din 19 persoane care s-au rătăcit pe un traseu din Masivul Ceahlău. Primele date arată că este vorba despre 18 copii şi un adult. La ora transmiterii acestei ştiri cei 19 au fost localizaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
La acţiunea de salvare participă salvamontişti din cadrul serviciului Salvamont al Consiliului Judeţean Neamţ care au fost solicitaţi să intervină pentru găsirea şi recuperarea unui grup de 18 copii şi un adult rătăciţi în zona Jgheabul Cascadei din masivul Ceahlău. 
La ora transmiterii acestei ştiri, salvatorii au reuşit localizarea exactă a grupului, informează Serviciul Naţional Salvamont.
Una dintre cele două echipe va ajunge în cel mai scurt timp în zonă, după care grupul va fi coborât „pe cea mai sigură rută spre poteca marcată şi ulterior spre Izvorul Muntelui – Bicaz”; precizează Salvamont.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.