Paisprezece persoane au fost evacuate de pompieri, marţi dimineaţă, dintr-un bloc din Roman, în urma unui incendiu produs într-un apartament, iar un bărbat de 95 de ani a suferit un atac de panică şi intoxicaţie cu fum, fiind transportat la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ au anunţat că pompierii au fost sesizaţi, marţi dimineaţă, despre producerea unui incendiu într-un apartament situat într-un bloc de locuinţe de pe strada Gloriei în municipiul Roman. 
 
“La sosirea pompierilor incendiul se manifesta în bucătărie, cu degajare mare de fum. În interiorul apartamentului se aflau două persoane care au fost evacuate de pompieri. Un bărbat de 95 de ani (proprietarul apartamentului) a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD TIM deoarece a suferit un atac de panică şi uşoare intoxicaţii cu fum, ulterior fiind transportat la CPU Roman”, au precizat reprezentanţii ISU Neamţ.
 
Alte 12 persoane au fost evacuate de pompieri şi de poliţişti. Niciuna dintre acestea nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.
 
În urma incendiului au ars obiecte de mobilier şi obiecte de uz casnic.
 
ISU Neamţ a precizat că cea mai probabilă cauză de producere a incendiului a fost focul deschis în spaţii închise.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.