Poliţiştii şi procurorii din Târgu Mureş au demarat o anchetă, marţi, după ce un bărbat de 55 de ani a fost găsit împuşcat într-un imobil din oraş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi, în jurul orei 17.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Târgu Mureş au fost sesizaţi prin Apel 112, cu privire la faptul că, într-un imobil din municipiul Târgu Mureş, un bărbat a fost găsit decedat. La faţa locului s-a deplasat, de îndată, o echipă operativă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, în vederea efectuării de cercetări şi stabilirii stării de fapt”, a transmis, marţi, IPJ Mureş.

Sursa citat a precizat că, în interiorul locuinţei, a fost identificat cadavrul unui bărbat, de 55 de ani, din Târgu Mureş.

”În cauză, cercetările sunt continuate de către poliţişti, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul bărbatului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş”, a mai transmis IPJ Mureş.

Sursa judiciare au precizat că bărbatul a fost găsit împuşcat, dar deocamdată nu se cunosc împrejurările.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.