Treisprezece persoane, între care patru copii, au fost transportate la spital în urma unui incendiu izbucnit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-un apartament dintr-un bloc din Târnăveni, judeţul Mureş. Doi adulţi au arsuri ale căilor respiratorii, celelalte 11 persoane fiind duse la spital din cauza intoxicării cu fum.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incendiul a izbucnit într-un apartament situat la etajul 1 al unui bloc din municipiul Târnăveni, acolo intervenindu-se cu două autospeciale de stingere, o autoscară, un echipaj SMURD şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mureş, întreaga scară de bloc a fost evacuată, fiind vorba despre 34 de persoane - nouă copii, 13 femei şi 12 bărbaţi. Dintre acestea, 13 persoane au fost transportate la spital, între care patru copii. Doi adulţi au suferit arsuri la căile respiratorii, iar celelalte 11 persoane au fost intoxicate cu fum.

FOTO: ISU Mureş
FOTO: ISU Mureş

Incendiul a fost lichidat înainte să se propage la apartamentele vecine.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.