Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Târgu Mureş, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - S.T. Târgu Mureş, au ridicat, în urma a 13 percheziţii domiciliare, peste 10 kilograme de cannabis, peste 14.000 de euro, pistoale, cuţite şi o colecţie cu mai multe monede. De asemenea, 7 persoane suspectate de trafic de droguri de risc ăi de mare risc au fost duse la audieri, patru dintre ele fiind reţinute.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”La data de 21 septembrie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Târgu Mureş, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - S.T. Târgu Mureş, au desfăşurat, în judeţul Mureş, două acţiuni, fiind efectuate 13 percheziţii domiciliare, în cadrul unor dosare penale în care sunt efectuate cercetări cu privire la persoane bănuite de trafic de droguri de risc şi mare risc”, anunţă IGPR.
 
În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate aproximativ 10,2 kilograme de cannabis, 200 de grame de haşiş, 4 comprimate ecstasy, 15 timbre LSD, 10 grindere şi 5 cântare de precizie. 
 
De asemenea, au mai fost ridicate echipamente de creştere cultură indoor de cannabis, 6 telefoane mobile, ţiple cu închidere zipplock, 14.710 euro, 9.980 de lei, 100 de lire sterline, 57 de dolari, 389 de dirhams, două pistoale, dintre care unul letal, de calibrul 7.65 mm, cu muniţie letală – 157 de cartuşe şi unul neletal, cu muniţie neletală – 127 de cartuşe, o arbaletă, 62 de cuţite, două topoare şi o colecţie cu mai multe monede.
 
 
Şapte persoane bănuite de comiterea faptelor au fost duse la sediul D.I.I.C.O.T. - S.T. Târgu Mureş, pentru audieri, ulterior, faţă de 4 dintre acestea, fiind dispusă măsura reţinerii, pentru 24 de ore.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.