Patru persoane au fost rănite, marţi după-amiază, într-un accident rutier produs pe DN 15, în judeţul Mureş, unde un autoturism s-a izbit de un camion încărcat cu piatră. Două dintre victime sunt în stare gravă, printre ele numărându-se şi un copil de 12 ani, care a fost preluat de un elicopter SMURD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul s-a produs în localitatea Petelea între un camion şi un autoturism.
 
FOTO: ISU Mureş
FOTO: ISU Mureş
 
Potrivit ISU Mureş, în urma impactului, şoferul autoturismului a rămas încarcerat în maşină, el fiind scos în stare gravă şi preluat de echipajul de terapie intensivă al SMURD. O a doua victimă implicată în accident, un copil de 12 ani, este de asemenea în stare gravă, fiind preluat de un elicopter şi dus la spitalul din Târgu Mureş.
 
Alţi doi adulţi răniţi în accident au fost duşi la Unitatea de Primiri Urgenţe din Târgu Mureş.
 
Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a informat că traficul este întrerupt pe ambele sensuri ale DN 15 Reghin-Târgu Mureş, din cauza coliziunii între un autoturism şi un autotren încărcat cu piatră.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.