Un incendiu puternic a izbucnit, marţi după-amiază, la o hală în care sunt depozitate deşeuri şi mase plastice, în localitatea Ungheni, judeţul Mureş. Din cauza degajărilor mari de fum, autorităţile au emis mesaj RO-Alert.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incendiul a cuprins deşeuri şi mase plastice depozitate pe platforma unei hale amplasate în localitatea Ungheni. Acolo intervin pompierii de la Detaşamentul Târgu Mureş cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de primă intervenţie şi comandă, o autoscară de lucru şi salvare de la înălţimi, precum şi o autospecială de descarcerare. 
 
FOTO: ISU Mureş
FOTO: ISU Mureş
 
Incendiul se manifestă cu flacără deschisă şi degajări mari de fum, pe o suprafaţă de circa 700 de metri pătraţi, pe platforma industrială.
 
La ora transmiterii acestei ştiri, pompierii acţionează pentru răcirea zonei, protejarea împotriva propagării la halele învecinate, concomitent cu acţiunea pentru localizarea incendiului. Primele date arată că nu sunt victime, nicio persoană neavând nevoie îngrijiri medicale.
 
Din cauza degajărilor mari fum, pentru protecţia populaţiei din zonă s-a emis un mesaj de avertizare prin intermediul sistemului RO-Alert.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.