Un incendiu violent a izbucnit la o fermă de animale din judeţul Mureş. În fermă se aflau 60 de animale, şapte dintre acestea nemaiputând fi salvate. Focul a fost stins în urma unei intervenţii care a durat patru ore şi jumătate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform reprezentanţilor ISU Mureş, incendiul a fost anunţat la ora 3:30, la o fermă de animale din localitatea Aluniş.
 
”La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detaşamentului de pompieri Reghin, SVSU Aluniş, SVSU Ruşii-Munţi şi un echipaj SMURD B2. Când au ajuns echipajele la faţa locului incendiul se manifesta violent, pe o suprafaţă de aproximativ 300 de metri pătraţi”, informează sursa citată.
 
FOTO: ISU Mureş
FOTO: ISU Mureş
 
În momentul izbucnirii focului în fermă se aflau 60 de animale. Salvatorii au reuşit să evacueze mare parte dintre acestea, însă şapte bovine nu au putu fi scoase la timp din grajduri, fiind găsite carbonizate.
 
Incendiul a fost lichidat în jurul orei 8:00, specialiştii stabilind că un scurtcircuit este cauza probabilă a producerii acestuia.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.