Cinci persoane au fost rănite, sâmbătă, într-un accident rutier produs pe un drum din localitatea mureşană Sântana de Mureş, după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal, însă niciuna dintre victime nu este în stare foarte gravă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mureş, Cristian Virag, a declarat, sâmbătă, că două autoturisme s-au ciocnit pe un drum în localitatea Sântana de Mureş, în urma impactului cinci persoane fiind rănite.
 
„Două dintre victimele din cadrul accidentului sunt de cod galben şi trei de cod verde, nefiind în stare gravă”, a spus Cristian Virag.
 
Din cauza accidentului circulaţia în zonă este blocată pentru intervenţia echipajelor medicale dar şi pentru cercetarea la faţa locului desfăşurată de poliţiştii rutieri care trebuie să stabilească în ce circumstanţe s-a produs accidentul rutier. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.