Un camion care transporta bovine s-a răsturnat, miercuri după-amiază, pe drumul naţional 13, în judeţul Mureş. Şoferul a reuşit să iasă din cabină, nefiind rănit, iar pompierii intervin pentru scoaterea animalelor din remorcă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc pe DN 13, la ieşirea din municipiul Sighişoara către localitatea Hetiur, camionul ieşind de pe şosea şi rămânând răsturnat pe marginea acesteia.
 
FOTO: ISU Mureş
FOTO: ISU Mureş
 
Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mureş, şoferul camionului a reuşit să iasă din cabină şi nu are nevoie de îngrijiri medicale.
 
La locul accidentului intervin pompierii din cadrul Detaşamentului Sighişoara, care acţionează pentru evacuarea animalelor rămase în autocamion. Misiunea de evacuare a animalelor este în desfăşurare, la ora transmiterii acestei ştiri.
 
FOTO: ISU Mureş
FOTO: ISU Mureş
 
Nu se cunosc, deocamdată, cauzele producerii accidentului. 
 
În zonă, traficul este dirijat de poliţişti.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.