Un bărbat care lucra la o casă în localitatea Bărdeşti din judeţul Mureş a fost dus la spital, joi, în stare gravă, după ce un zid al construcţiei s-a prăbuşit şi i-a prins unul dintre picioare. Echipaje de pompieri au intervenit pentru a stabiliza construcţia şi pentru a-l scoate pe muncitor de sub zidul prăbuşit, el fiind predat unui echipaj de terapie intensivă mobilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Bărbatul, în vârstă de 48 de ani, lucra la o casă amplasată pe strada Principală din localitatea Bărdeşti, când un perete al imobilului s-a prăbuşit peste el, prinzându-i un picior. 
 
Pompierii din Târgu Mureş au intervenit pentru stabilizarea construcţiei, în condiţiile în care exista pericolul ca zidul să se surpe în continuare, dar şi pentru extragerea rănitului.
 
Potrivit ISU Mureş, el a fost scos de acolo, conştient şi cooperant, însă starea sa este gravă, fiind încadrat în categoria pacienţilor de cod roşu medical. Victima a fost predată uni echipaj de terapie intensivă mobilă pentru a fi transportată la spital.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.