Un bărbat din judeţul Mureş a fost arestat preventiv, miercuri după amiază, pentru infracţiuni de înşelăciune şi fals material în înscrisuri oficiale, după ce, în ultimii peste patru ani, a primit sume de bani constând în mii de euro de la mai multe persoane cărora le promitea că le ajută să obţină permise de conducere sau atestate de şofer profesionist şi le furniza, în schimb, astfel de documente falsificate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Din cercetări a reieşit că, în perioada septembrie 2018 – mai 2023, un bărbat din Hetiur, Sighişoara. în cauză ar fi indus în eroare mai multe persoane, cărora le-ar fi garantat obţinerea permisului de conducere, fără parcurgerea paşilor legali şi a procedurii de examinare. De asemenea, bărbatul este bănuit că ar fi furnizat unor persoane înscrisuri contrafăcute, reprezentând permise de conducere auto şi un certificat (atestat) de pregătire profesională a conducătorului auto, contra sumei de 1.500 de euro, fiecare”, informează Poliţia judeţeană Mureş. 
Marţi, anchetatorii au făcut o percheziţie domiciliară în acest dosar şi l-au reţinut pe suspect, în cursul zilei de joi magistraţii de la Judecătoria Sighişoara emiţând pe nunele acestuia mandat de arestare preventivă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.