Autorităţi din judeţele Argeş şi Braşov participă la acţiuni de căutare a unei femei de 86 de ani care a plecat dintr-un azil de bătrâni situat în judeţul Argeş. Femeia, care înainte de a fi internată locuia în Braşov, este căutată inclusiv cu un echipaj canin, iar în sprijinul poliţiştilor, jandarmilor şi pompierilor care fac căutări în judeţul Argeş a fost trimis şi un echipaj din partea Inspectoratului General de Aviaţie al Ministerului Afacerilor Interne.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Femeia în vârstă de 86 de ani se numeşte Elena Gabriela Brătan şi a plecat de la un centru de îngrijire pentru vârstnici din comuna Dâmbovicioara. 
 
Ea are domiciliul în municipiul Braşov şi este cunoscută cu afecţiuni medicale. Femeia are aproximativ 1,55 m înălţime, 60 de kilograme, ochi căprui, păr alb, poartă ochelari de vedere, iar la momentul plecării purta pulover crem/bej, cu dungi (roşu, galben şi portocaliu), pantalon din fâş negru, papuci de culoare albastră.
 
Semnalmentele sale au fost făcute publice încă de maţi, însă nimeni nu a anunţat Poliţia că ar fi văzut-o pe femeie. Încă de marţi, poliţiştii din Argeş au început căutări, sprijiniţi de voluntari, însă fără rezultat. 
 
Miercuri, acţiunea de căutare a fost extinsă. 
 
”La activităţile de căutare desfăşurate ca urmare a sesizării privind plecarea voluntară a femeii de 86 de ani, de pe raza comunei Dâmbovicioara, participă, în sprijinul poliţiştilor câmpulungeni, şi un echipaj canin din cadrul Serviciului Criminalistic Argeş, jandarmi şi pompieri argeşeni, lucrători din cadrul Salvamont, precum şi voluntari din localitate. De asemenea, a fost primit sprijin aerian din partea Inspectoratului General de Aviaţie al Ministerului Afacerilor Interne. Totodată, verificările au vizat şi domiciliul persoanei în cauză, proximitatea domiciliului, unităţile spitaliceşti precum şi în zonele cunoscute a fi fost frecventate anterior de aceasta, însă, până la acest moment, persoana nu a fost găsită”, informează Poliţia judeţeană Argeş.
 
Şi Poliţia Braşov a făcut publice semnalmentele femeii, subliniind că, având în vedere că aceasta a domiciliat în acest judeţ, este posibil să încerce să ajungă acasă, astfel încât nu este exclus să fie văzută în Braşov.
 
Persoanele care pot da detalii despre femeie sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliţia Municipiului Câmpulung, la telefon 0248 512 100.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.