Un bărbat care tulbura ordinea publică în zona Pieţei Victoria, acolo unde are loc proteatul românilor din diaspora, şi un altul care intenţiona să intre în piaţă, la protest, cu spray-uri graffiti, au fost duşi la secţia de poliţie pentru a fi legitimaţi şi sancţionaţi, transmite Jandarmeria Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit instituţiei, unul dintre bărbaţi, în vârstă de aproximativ 40 de ani, tulbura ordinea publică în zona Pieţei Victoria, acolo unde câteva sute de oameni s-au adunat deja de câteva ore pentru protestul anti-guvernamental al românilor din diaspora. El a fost dus la secţia de poliţie pentru a fi identificat şi pentru a fi stabilite măsurile legale care se vor lua.

Un alt bărbat a vrut să participe la protest, având la el spray-uri graffiti. Forţele de ordine i-au spus că nu are voie să intre cu vopseaua, lucru pe care l-a înţeles iniţial. Ulterior, însă, bărbatul a revenit şi a fost dus şi el la secţia de poliţie pentru a fi sancţionat.

De asemenea, în timpul protestului, o femeie a încercat să-i instige pe cei din Piaţa Victoriei, fiind blocată, însă, de jandarmi, care au înlăturat-o din zonă. Ea afişase o pancartă cu mesajul "Ei nu ne reprezintă".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.