Ministrul Apărării, Adrian Ţuţuianu, a declarat că militarii aflaţi în camionul răsturnat într-o prăpastie din judeţul Argeş sunt de la Batalionul Vânătorii de Munte din Câmpulung şi veneau dintr-o misiune. La rândul său, secretarul de stat Raed Arafat a spus că în camionul se aflau 13 militari. Parchetul Militar a deschis o anchetă în acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ministrul Adrian Ţuţuianu a spus că militarii se îndreptau spre Câmpulung şi veneau de la ”o aplicaţie”.

El a precizat că militarii sunt de la Batalionul Vânâtorii de Munte din Câmpulung.
Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
 
Ministrul a mai spus că secretarul de stat Raed Arafat a plecat spre Dâmbovicioara, localitatea în care s-a răsturnat camionul militar.
 
La rândul său, secretarul de stat în MAI Raed Arafat a declarat pentru News.ro că în camion se aflau 13 persoane, iar zece dintre ele au fost scoase, fiind în stare stabilă, în timp ce celelaltre trei sunt încă încarcerate. 

Purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure, a afirmat că cei trei militari rămaşi încarceraţi în camion se află în stare critică.                        
Ea a precizat că printre cei zece militari scoşi din camion sunt şi câţiva inconştienţi.                        
 
Prefectul judeţului Argeş, Emilian Dragnea, a spus că victimele vor fi transportate cu ambulanţele la spitalul din Câmpulung şi la Spitalul Judeţean din Piteşti.
 
Emilian Dragnea a precizat că doi dintre răniţi au ajuns deja duşi la spitalul din Câmpulung.                        
 
De asemenea, el a menţionat că vehiculul căzut în prăpastie făcea parte dintr-un convoi militar format din trei camioane şi un antemergător.
 
Pompierii au asigurat camionul concomitent cu operaţiunile de descarcerare pentru ca acesta să nu se ducă în râpă mai jos.
 
Parchetul Militar a deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.