Poliţiştii de la punctul de trecere a frontierei Giurgiu au ridicat peste 2750 de articole de încălţăminte şi parfumerie, inscripţionate cu numele unor firme cunoscute, însă despre care există suspiciunea că sunt contrafăcute, pe care un bărbat de 25 de ani, de cetăţenie turcă, a încercat să le introducă ilegal în ţară. Valoarea estimată a bunurilor se ridică la peste 1,2 milioane de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat dat publicităţii, duminică, de Poliţia de Frontieră, marfa a fost descoperită sâmbătă, n jurul orei 6:00, în tipul unui control făcut la intrarea în ţară într-un autocar care efectuează curse regulate pe ruta Turcia-România. 
 
”Cu ocazia verificărilor amănunţite efectuate, poliţiştii de frontieră au descoperit, în cala autocarului, mai multe colete de culoare neagră ce conţineau  2.495 produse parfumerie şi 256 articole încălţăminte, inscripţionate cu numele şi însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute. La cercetări, s-a stabilit că posesorul bunurilor este un cetăţean turc cu vârsta de 25 ani. Acesta a declarat că a achiziţionat bunurile din Turcia pentru a le comercializa în România. Bunurile, a căror valoare, dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, se ridică la suma totală de aproximativ 1.294.300 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor”, transmite Poliţia de Frontieră.
 
Poliţiştii de frontieră fac cercetări într-un dosar vizând infracţiunea de „punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare”, la finalizarea verificărilor urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.