Meteorologii anunţă temperaturi peste cele obişnuite pentru cea mai mare parte a lunii ianuarie în întreaga ţară. Singura săptămână care va face excepîie este săptămâna 8-15 ianuarie, când temperaturile medii se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Săptămâna 01.01.2024 – 08.01.2024

- Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

- Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice, nordvestice, centrale şi local în cele sud-vestice şi nord-estice, dar mai ales în zona Munţilor Apuseni şi în extremitatea de nord a Carpaţilor Orientali, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 08.01.2024 – 15.01.2024

- Temperaturile medii se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări.

- Cantităţile de precipitaţii vor fi excedentare în toate regiunile ,dar mai ales în jumătatea vestică a ţării.

Săptămâna 15.01.2024 – 22.01.2024

- Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii ţări.

- Regimul pluviometric va fi uşor excedentar în toate regiunile, dar mai ales în zona Munţilor Banatului.

Săptămâna 22.01.2024 – 29.01.2024

- Mediile valorilor termice se vor situa uşor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

- Cantităţile de precipitaţii vor fi uşor excedentare în regiunile intracarpatice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.