Locuitorii municipiului Braşov au primit, prin sistemul Ro Alert, un mesaj de avertizare privind prezenţa unui urs pe o stradă din oraş, mesajul începând cu cuvintele „Ursul, băăă!”. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului anunţă o „anchetă internă pentru a verifica modul de transmitere al mesajului”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Ursul baaa! Atenţie, a fost semnalată prezenţa unui urs pe strada Stejărişului. Animalul este considerat periculos. Nu încercaţi să vă apropiaţi de el sau să îl hrăniţi. Evitaţi deplasarea în zonă dacă nu este absolut necesară. ISU Braşov”, este mesajul primit de braşoveni din partea autorităţilor.
„Scopul mesajului a fost de a informa cetăţenii judeţului Brasov cu privire la prezenta ursului pe strada Stejărisului , pentru a evita deplasările in zona unde a fost văzut animalul sălbatic. Dintr-o eroare, persoana din cadrul dispeceratului care a transmis mesajul a adaugat cuvintele «ursul baaa». Ne cerem scuze pentru eroare, dar avem convingerea că populaţia a înteles conţinutul si scopul preventiv al mesajului.”, a tansmis, marţi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov .
Oficialii ISU Braşov menţionează că la nivelul instituţiei se desfăşoară o anchetă internă„ pentru a verifica modul de transmitere a mesajului.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.