ISU Bucureşti-Ilfov a transmis, joi seară, un mesaj de avertizare RO-Alert în care cere persoanelor aflate în apropierea incendiului de la depozitul de pe Şoseaua Fundeni să se protejeze de degajările mari de fum. În plus, pompierii cer bucureştenilor să elibereze căile de comunicaţii pentru a facilita accesul echipelor de intervenţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Incendiu major produs pe Şoseaua Fundeni. Ocoliţi zona. Eliberaţi căile de comunicaţii pentru a facilita accesul structurilor de intervenţie. Dacă sunteţi în apropiere, luaţi măsuri de adăpostire şi autoprotecţie. Degajări mari de fum”, a transmis, joi seară, ISU Bucureşti-Ilfov prin sistemul RO-Alert în Capitală.

Incendiul se manifestă pe aproximativ cinci sure de metri la un depozit de pe Şoseaua Fundeni. În interiorul halei care riscă să se prăbuşească sunt autoturisme.

Focul se poate extinde la alte spaţii de depozitare din zonă, iar intervenţia este îngreunată de lipsa hidranţilor.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.