Autorităţile au transmis, sâmbătă, un mesaj RO-Alert după ce a fost semnalată prezenţa unui urs la Ciolpani, în zonă fiind direcţioate mai multe echipaje de intervenţie. Jandarmii au constatat că este vorba despre un pui care nu a atacat gospodării.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un mesaj RO-Alert a fost transmis, sâmbătă, pentru zona Ciolpani, judeţul Ilfov, după ce în zonă a fost semnalată prezenţa unui urs.

La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje de intervenţie.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

”Este vorba despre un pui de urs, luat în evidenta de pădurar, iar ca măsură suplimentara un echipaj  Jandarmeriei Ilfov a rămas în zonă pentru a supraveghea. Au fost informate şi autorităţile locale”, anunţă Jamdarmeria Română.

Instituţia a precizat că puiul de urs nu a atacat gospodării sau persoane.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.