Un bărbat în vârstă de 54 de ani, din Craiova, şi-a pierdut viaţa, după ce a intrat cu maşina într-un cap de pod, în localitatea Butoieşti din judeţul Mehedinţi, cel mai probabil din cauză că a adormit la volan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al judeţului Mehedinţi, un grav accident rutier a avut loc sâmbătă, în localitatea Butoieşti. Un bărbat în vârstă de 54 de ani, din Craiova, aflat singur la volanul unui autoturism, pe fondul oboselii acumulate, cel mai probabil a adormit la volan, în timp ce se deplasa dinspre Strehaia spre Filiaşi. Maşina s-a izbit puternic de un cap de pod, iar şoferul a rămas încarcerat.

Pompierii de la descarcerare au intervenit pentru scoaterea trupului dintre fiare, însă medicii sosiţi şi ei la locul accidentului au constatat decesul bărbatului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.