Un bărbat din Drobeta Turnu Severin a murit şi alţi doi sunt la reanimare, după ce au intrat într-un canal de scurgere a rezidurilor

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un bărbat a murit şi altul se află la reanimare, după ce cei doi au încercat să îl ajute pe un tânăr să iasă dintr-un canal de scurgere a rezidurilor. Tânărul a ajuns şi el la spital, la reanimare, iar poliţiştii au deschis dosar penal.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al judeţului Mehedinţi, un bărbat de 28 ani a încercat să desfunde canalul de scurgere a rezidurilor situat la subsolul blocului situat in zona şantierului naval din municipiul Drobeta Turnu-Severin.

"Din cauza concentraţiei mare de monoxid de carbon, i s-a făcut rău. În ajutorul său au intervenit doi bărbaţi de 47 şi 48 ani care din aceeaşi cauză şi-au pierdut cunoştinţa. Toţi trei au fost transportaţi la spital, unde bărbatul de 47 ani a decedat iar ceilalţi doi sunt internaţi pe secţia ATI", transmite IPJ Mehedinţi.
 

Un bărbat din Drobeta Turnu Severin a murit şi alţi doi sunt la reanimare, după ce au intrat într-un canal de scurgere a rezidurilor Un bărbat a murit şi altul se află la reanimare, după ce cei doi au încercat să îl ajute pe un tânăr să iasă dintr-un canal de scurgere al rezidurilor. Tânărul a ajuns şi el la spital, la reanimare, iar poliţiştii au deschis dosar penal. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al judeţului Mehedinţi, un bărbat de 28 ani a încercat să desfunde canalul de scurgere al rezidurilor situat la subsolul blocului situat in zona şantierului naval din municipiul Drobeta Turnu-Severin. "Din cauza concentraţiei mare de monoxid de carbon i s-a făcut rău. În ajutorul său au intervenit doi bărbaţi de 47 şi 48 ani care din aceeaşi cauză şi-au pierdut cunoştinţa. Toţi trei au fost transportaţi la spital unde, bărbatul de 47 ani a decedat iar ceilalţi doi sunt internaţi pe secţia ATI", transmite IPJ Mehedinţi.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.