Poliţiştii au intervenit, miercuri, într-un sens giratoriu din Drobeta Turnu Severin, pentru a ridica un bărbat de 30 de ani care a ameninţat mai mulţi copii cu un pistol de jucărie şi a aruncat cu pietre înspre ei. El a fost dus la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”La data de 4 octombrie a.c., Poliţia municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată despre faptul că, în sensul giratoriu situat pe Bd.-ul Splai Mihai Viteazu, la intersecţia cu Bd.-ul I.C. Brătianu, în apropierea unei staţii peco, s-ar afla un tânăr care ar ameninţa mai mulţi copii cu un pistol şi ar arunca cu pietre în direcţia acestora”, a transmis IPJ Mehedinţi. 
  
Acolo s-au deplasat poliţiştii Biroului de Ordine Publică, iar, în urma verificărilor, au identificat un bărbat, de 30 de ani, din Drobeta Turnu Severin, care, la vederea acestora, a aruncat pistolul de jucărie.
 
Ulterior, bărbatul a fost dus la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Drobeta Turnu Severin, unde a fost internat, fiind cunoscut cu afecţiuni medicale.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.