Circulaţia feroviară în staţia CF Balota este închisă miercuri, din cauza deraierii, la intrarea în staţie, a trei vagoane din compunerea unui tren de marfă, care aparţine operatorului CERFERSPED.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Trenul de marfă are în compunere 26 de vagoane încărcate cu lemne şi circula în relaţia Curtici - Sfântu Gheorghe. Deraierea celor 3 vagoane s-a produs pe linia 4, în timpul manevrelor de cuplare a locomotivei. Personalul de specialitate al SRCF Craiova, prezent la faţa locului, va lua toate măsurile care se impun în astfel de situaţii, pentru intervenţia cu utilaje necesare repunerii pe şină a vagoanelor şi eliberarea gabaritului, în vederea reluării traficului feroviar în staţia Balota”, transmite CFR într-un comunicat de presă, de miercuri.
 
Pentru menţinerea continuităţii transportului feroviar de călători în sudul ţării, SRCF Craiova va asigura transbordarea pasagerilor cu mijloace auto pe relaţia Drobeta Turnu Severin - Prunişor, până la finalizarea intervenţiilor din staţia CF Balota.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.