Un incendiu a izbucnit în localitatea Şimian, în judeţul Mehedinţi, lângă Drobeta Turnu Severin, iar fumul degajat îngreunează circulaţia rutieră pe DN6. Focul se manifestă la vegetaţia uscată, în urma unor lucrări ce au fost făcute într-o secţie de triaj, la mai multe vagoane. Pompierii intervin pentru stingerea focului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vizibilitatea este redusă pe DN6, la ieşire din localitatea Şimian. 

”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 6 Drobeta-Turnu Severin-Strehaia, la ieşire din localitatea Şimian, judeţul Mehedinţi, a izbucnit un incendiu de vegetaţie în urma unor lucrări efectuate într-o secţie de triaj (asupra unor vagoane), astfel că vizibilitatea este redusă, iar traficul rutier îngreunat în zonă din cauza fumului dens ce se propagă”, transmite Centrul Infotrafic. 

Poliţiştii fac câteva recomandări pentru şoferi: ”Recomandăm conducătorilor auto să reducă viteza, să mărească distanţa în mers faţă de vehiculele din faţă şi să folosească corespunzător luminile”.  

Pompierii intervin cu patru autospeciale cu apă şi spumă. 

”Patru echipaje de pompieri din cadrul Detaşamentului Drobeta Turnu-Severin intervin cu patru autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţie uscată în zona gării Drobeta Turnu Severin Mărfuri din localitatea Şimian. Rezerva de apă este asigurată de alte două autospeciale de pompieri. Aceştia acţionează pentru protejarea clădirilor şi localizarea incendiului”, transmite ISU Mehedinţi. 

Sursa citată a precizat că la faţa locului a fost mobilizată şi o autocisternă a SVSU Şimian, fiind solicitată în sprijin şi o autocisternă a unui operator economic.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.