Patru adolescenţi au fost prinşi după ce au furat porţile metalice de pe stadionul de fotbal din localitatea Şimian, judeţul Mehedinţi. Prejudiciul a fost recuperat de poliţişti, în cauză fiind întocmit dosar penal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă transmis, marţi, de Poliţia Judeţeană Mehedinţi, în perioada 29 noiembrie - 10 decembrie, persoane necunoscute au sustras cele două porţi metalice de la terenul de fotbal din satul Cerneţi, comuna Şimian.

"În urma verificărilor efectuate cu celeritate de către poliţiştii Postului de Poliţie Şimian au fost identificate persoanele bănuite de sustragerea bunurilor, fiind vorba despre patru minori de 15, respectiv 17 ani, toţi din comuna Şimian, judeţul Mehedinţi, care după comiterea faptei au secţionat porţile metalice şi le-au valorificat la un centru de colectare a fierului vechi", se arată în comunicat.

Prejudiciul a fost recuperat integral.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru furt calificat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.