Un incendiu a izbucnit, luni seară, la o pensiune din localitatea Gruia, judeţul Mehedinţi şi s-a manifestat generalizat la întregul imobil, pe o suprafaţă de aproximativ 200 de metri pătraţi. Turiştii cazaţi s-au autoevacuat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Pompierii au fost solicitaţi, luni seară, să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o pensiune.
 
”Cu puţin timp în urmă, pompieri mehedinţeni au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o pensiune, situată pe raza localităţii Gruia. La locul evenimentului, au fost mobilizate de urgenţă două autospeciale cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD din cadrul Staţiei Vânju Mare, dar şi două autospeciale cu apă şi spumă din cadrul Detaşamentului Drobeta Turnu-Severin”, transmite ISU Mehedinţi.
 
Focul a cuprins întreaga pensiune.
 
”La sosirea forţelor de intervenţie,  incendiul se manifesta generalizat la întreaga pensiune, construită din lemn, pe o suprafaţă de circa 200 de metri pătraţi”, potrivit ISU Mehedinţi.
 
Din primele informaţii, persoanele cazate în pensiune în momentul izbucnirii incendiului s-au autoevacuat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.