Un incendiu a izbucnit sâmbătă, la locomotiva unui tren de marfă cu 20 de vagoane, care transporta cărbune. Pompierii au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă. Cauza probabilă de la care a pornit focul a fost un conductor electric cu izolaţie deteriorată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incendiul la locomotivă a avut loc în localitatea Cerneţi, judeţul Mehedinţi.
 
”În cursul după-amiezii, pompierii mehedinţeni au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locomotiva Diesel a unei garnituri formată din 20 de vagoane, ce transporta cărbune. Incidentul a avut loc pe raza localităţii Cerneţi. La locul evenimentului, au fost mobilizate de urgenţă două echipaje de pompieri din cadrul Detaşamentului Drobeta Turnu-Severin cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă”, transmite ISU Mehedinţi.
 
Salvatorii au localizat imediat incendiul, ce se manifesta cu flacără deschisă şi degajare mare de fum în sala de maşini, cuprinzând cabluri electrice de la postul 2 de conducere al locomotivei, care a fost afectat din cauza temperaturii înregistrate.
 
Incendiul a fost stins, cauza probabilă de izbucnire a acestuia fiind un conductor electric cu izolaţie deteriorată.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.