Două persoane, un bărbat şi o femeie, au murit, sâmbătă, după ce maşina în care se aflau a fost implicată într-un accident rutier în judeţul Mehedinţi, fiind nevoie de intervenţia pompierilor de la descarcerare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi, Raluca Tirca, a declarat pentru News.ro că accidentul a avut loc pe DN56, la ieşirea din Racova spre Vânju Mare, fiind implicate un autoturism şi un TIR.

La faţa locului au ajuns două echipaje de pompieri de la Vânju Mare, o ambulanţă SMURD şi o alta a Serviciului Judeţean de Ambulanţă, precum şi o autospecială cu apă şi spumă, cu modul de descarcerare.

Pompierii au acţionat pentru descarcerarea a două persoane, a declarat Raluca Tirca.

Ea a precizat că cele două victime, un bărbat şi o femeie în vârstă de aproximativ 40-45 de ani, se aflau în stop cardio-respirator în momentul în care au fost scoase din maşină, fiind preluate de echipajele medicale. Medicii au făcut manevre de resuscitare, însă fără rezultat, fiind declarat decesul.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.