Un bărbat din judeţul Mehedinţi a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Mehedinţi, împreună cu procurorii DIICOT, au găsit în urma a două percheziţii făcute la locuinţa sa o cultură de cannabis. În total, este vorba despre 24 de kilograme de cannabis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei Judeţene Mehedinţi, marţi, un bărbat de 42 de ani din Brezniţa de Ocol a fost reţinut pentru 24 de ore pentru trafic şi deţinere de droguri de risc şi mare risc.
 
La locuinţa acestuia au fost făcute, în urmă cu o zi, două percheziţii. În urma acestora, poliţiştii şi procurorii au descoperit o cultură de cannabis outdoor, formată din  64 de plante de cannabis, în diferite stadii de dezvoltare.
 
Potrivit DIICOT, este vorba despre o cantitate totală de 24 de kilograme de cannabis
 
Bărbatul reţinut urmează să fie prezentat, miercuri, în faţa instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.