Un bărbat a suferit arsuri la nivelul feţei şi mâinilor, după ce o butelie a explodat în locuinţa acestuia, în localitatea Eşelniţa. Butelia a explodat în urma unei acumulari de gaz, produsă după ce un furtun a fost deteriorat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Pompierii din Orşova au intervenit în urma exploziei unei butelii la Eşelniţa.
 
”Pompierii mehedinţeni au intervenit, cu puţin timp în urmă, pentru acordarea asistenţei medicale unei persoane care a suferit arsuri ca urmare a unei explozii. Două echipaje de pompieri din cadrul Detaşamentului Orşova au intervenit în localitatea Eşelniţa, ca urmare a unui apel care anunţa o explozie, neurmată de incendiu, în urma căreia o persoană a fost rănită. La sosirea pompierilor,  încăperea în care s-a produs explozia se afla în pericol de prăbuşire, în interiorul acesteia aflându-se trei butelii. Concomitent cu evacuarea acestora, salvatorii au acordat îngrijiri medicale unui bărbat care a suferit arsuri minore la nivelul feţei şi membrelor superioare”, transmite ISU Mehedinţi.
 
Cauza probabilă de producere a exploziei a fost determinată de o acumulare de gaz, produsă în urma deteriorării unui furtun de racordare a buteliei la aragaz.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.