Un bărbat cu grave problem medicale, care necesita intervenţia medicilor, a fost transportat pe braţe de pompieri, aproximativ jumătate de kilometru, până la ambulanţa care îl aştepta pentru a-l transporta la spital. Intervenţia pompierilor a fost necesară din cauza zăpezii care a blocat drumul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi, pompierii au intervenit, miercuri, în sprijinul unei persoane cu probleme medicale. 

”Având în vedere că drumul era acoperit de zăpada viscolită şi nu permitea accesul ambulanţei SAJ, un echipaj de pompieri din cadrul Detaşamentului Drobeta Turnu Severin a intervenit cu o autospecială cu tracţiune 6x6 pentru a ajunge la o persoană cu afecţiuni medicale în localitatea Matorăţi, comuna Iloviţa.  Un bărbat,  în vârstă de 45 de ani, a primit îngrijiri medicale şi a fost transportat pe braţe de către pompierii mehedinţeni, pe o distanţă de 500 m, şi apoi 1 km cu autospeciala de intervenţie, pentru a ajunge la ambulanţă”, transmite ISU Mehedinţi.

Datorită intervenţiei salvatorilor, bărbatul, diagnosticat cu gută şi reumatism acut, a ajuns la spital, fiind transportat în cele din urmă cu o autospecială a Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.