Pompierii din judeţul Mehedinţi au dat patru amenzi în valoare totală de 15.000 de lei, în cazul incendiului izbucnit într-o secţie de triaj, la mai multe vagoane din Şimian. Din cauza fumului dens, circulaţia rutieră pe DN6 Drobeta-Turnu Severin-Strehaia a fost îngreunată. Printre cei amendaţi se numără şi şeful gării de la Şimian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Inspectorii de prevenire au aplicat patru amenzi contravenţionale în cuantum de 15.000 de lei. A fost sancţionată firma de mentenanţă, care efectua lucrări, nerespectând condiţiile de lucru cu foc deschis în condiţii de caniculă, şeful Gării Şimian şi Ocolul Silvic pentru necurăţarea amplasamentelor fapt ce a permis propagarea incendiului”, transmite ISU Mehedinţi, în urma incendiului izbucnit, joi după-amiază, la Şimian. 

Incendiul a pornit într-o secţie de triaj, la mai multe vagoane, la ieşirea din localitate.  

”Incendiul a afectat o suprafaţă de circa 45 de hectare de vegetaţie uscată şi 5 hectare de litieră. Acesta a cuprins o anexă gospodărească şi acoperişul unei case de locuit, pompierii reuşind să protejeze o altă casă, o pensiune, un depozit de materiale şi o fermă de animale”, mai transmite ISU Mehedinţi. 

Fumul degajat a îngreunat circulaţia rutieră pe DN6.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.