Maşina cu care a fost răpită fetiţa de 11 ani din Gura Şuţii găsită moartă la două zile de la dispariţie a fost verificată de criminalişti. De asemenea, la apartamentul închiriat de bărbatul suspectat în acest caz au avut loc percheziţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Maşina închiriată cu care fetiţa a fost răpită pe drumul de la şcoală către casă a fost verificată de specialişti, fiind prelevate probe.

De asemenea, au avut loc percheziţii într-un  apartament din Capitală care ar fi fost închiriat de bărbatul cu cetăţenie olandeză care ar fi răpit-o şi ucis-o pe fetiţă.

Totodată, imagini cu maşina în care apare şi fetiţa au fost preluate de camerele de supraveghere de la Primăria localităţii.

Fetiţa de 11 ani din localitatea Gura Suţii, care vineri nu s-a mai întors acasă de la şcoală, a fost găsită duminică, moartă. Anchetatorii au anunţat că fetiţa a fost ucisă în aproximativ 30 de minute din momentul răpirii.

Mihaela Adriana Fieraru a dispărut pe drumul de la şcoală către casă, trupul său, cu urme de violenţă, fiind găsit în nişte tufişuri în afara localităţii.
Procurorul de caz a indicat duminică, într-o conferinţă de presă, că, potrivit datelor existente, la momentul sesizării organelor penale fetiţa nu  mai era în viaţă.
”Am ajuns la un autoturism cu principalul suspect, l-am văzut în imagini când a ieşit din Gura Şuţii şi a intrat în următoarea localitate după o jumătate de oră iar distanţa putea fi parcursă în doar câteva minute. Nu se justifica timpul parcurs”, a spus el.
El a afirmat că fetiţa a fost ucisă în cel mult jumătate de oră după ce a fost răpită.
Procurorul a confirmat că sunt urme de violenţă pe corpul fetiţei, dar a subliniat că se va stabili la autopsie dacă anumite urme de violenţă sunt produse de animalele sălbatice.
El a mai spus că principalul suspect este un cetăţean străin, acesta fiind unicul său răspuns la întrebarea referitoarea referitoare la cetăţenia olandeză a acestuia.

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.