Maşina în care se afla Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, a fost înregistrată de radar în timp ce avea o viteză de 235 km/h pe Autostrada Soarelui, iar conducătorul auto a rămas fără permis pentru 120 de zile şi a primit o amendă de 2.900 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a transmis, printr-un comunicat de presă, că miercuri după-amiază, poliţişti din cadrul Biroului de Poliţie Autostrada A2 au depistat, la km 139, un bărbat, de 28 de ani, care conducea un autoturism, fiind înregistrat cu aparatul radar având o viteză de 235 km/h. 
 
El a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.900 de lei şi i-a fost reţinut permisul de conducere pentru 120 de zile. 
 
Conform unor surse, în maşina respectivă, pe locul din dreapta, se afla Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfinţitul Teodosie.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.