O maşină în care se aflau două persoane a căzut, sâmbătă, în albia râului Someş, în localitatea Ilva Mică din judeţul Bistriţa-Năsăud. Cele două persoane au reuşit să iasă, dar au fost rănite, fiind transportate la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Garda de intervenţie Sângeorz Băi intervine în localitatea Ilva Mica (spre Sângeorz Băi), un autoturism a părăsit partea carosabilă şi a ajuns în albia râului Someş. Din accident au rezultat doua victime, ieşite din autoturism, politraumatizate, conştiente”, a transmis, sâmbătă, ISU Bistriţa-Năsăud. 
 
Cele două victime au fost preluate de echipajele de prim-ajutor SMURD de la Garda de Intervenţie Sangeorz Băi şi Secţia de Pompieri Năsăud, fiind stabilizate şi apoi transportate la spital. 
 
”În autoturismul implicat în accident se aflau un bărbat, în vârstă de aproximativ 42 de ani, respectiv o femeie, în vârstă de aproximativ 39 de ani. Victimele prezentau multiple leziuni şi traumatisme (craniene, faciale şi toraco-abdominale). Pe toată durata intervenţiei, victimele au fost cooperante”, au mai transmis pompierii. 
 
Ambele victime au fost transportate la UPU SMURD Bistriţa.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.