Maşina care a plonjat în Dunăre, în dreptul localităţii Coronini din judeţul Caraş- Severin, se află la o adâncime de nouă metri, iar în apă sunt cel mult cinci grade Celsius, potrivit echipelor de intervenţie. În maşină se află un bărbat şi o femeie, precum şi copii lor - un tânăr de 18 ani şi un copil de şase ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Semenic” al judeţului Caraş-Severin, Elena Târlă, a declarat pentru News.ro că bărbatul care a reuşit să se salveze din maşina care a plonjat în Dunăre în dreptul localităţii Coronini a fost transportat la spital.

”Este vorba despre un bărbat de 45 de ani care a reuşit să se salveze, după ce maşina în care se afla a ajuns în Dunăre. Bărbatul a fost transportat la spital. Iniţial, a fost în stare de inconştienţă, însă şi-a revenit după ce i s-au acordat îngrijiri medicale. De la el ştim că în maşină se mai afla o familie - un bărbat şi o femeie şi copiii lor, respectiv un tânăr de aproximativ 18 ani şi un copil de aproximativ şase ani”, a spus Elena Târlă.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Un elicopter SMURD a ajuns la Coronini şi este pregătit să intervină pentru a prelua victimele, după ce acestea vor fi scoase din apă.

De asemenea, un echipaj de scafandri din judeţul Mehedinţi a sosit la locul accidentului şi intervine la această oră pentru a scoate victimele.

Conform sursei citate, maşina s-ar afla la o adâncime de nouă metri, iar temperatura apei este de 4-5 grade Celsius.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.