Persoane care se aflau în zona podului Dârste din Braşov, unde, duminică, a avut loc un accident în lanţ în care au fost implicate 17 autovehicule, au postat pe reţelelesociale imagini în care se vede cum carosabilul era acoperit cu un strat de gheaţă, iar salvatorii care au intervenit se deplasau cu dificultate, pentru că alunecau.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Cum arăta drumul la momentul accidentului în care au fost implicate cele 17 maşini. Cei care au comentat că a fost vina şoferilor au crezut că e polei, de fapt este gheaţă. Orice viteză ai fi avut şi chiar dacă ai fi folosit frâna de motor era complicat să opreşti maşina în siguranţă”, a scris un internaut care a postat fotografii şi imagini video.
 
 
 
În filmul postat pe Facebook se vede cum pompierii care au intervenit la faţa locului se deplasau cu greu, din cauză că alunecau pe carosabil. 
Persoana care a postat imaginile a mai povestit, pe reţeaua de socializare, că în timp ce platformele veniseră să ridice unele dintre maşinile avariate, pe pod şi-au făcut apariţia şi drumarii pentru a împrăştia material anti-derapant. El susţine că înainte de accidentul în lanţ au mai fost două autoturisme care s-au ciocnit, iar alţi şoferi nu au mai urcat pe pod când au văzut că se patina, alegând să circule pe varianta ocolitoare.
Primăria Braşov, care are în administrare tronsonul de drum, a fost amendată cu 3045 de lei de către Poliţie. 
Oficialii Primăriei Braşov au transmis că, potrivit datelor furnizate de  operatorul de salubrizare, duminică dimineaţă la ora 5:43 o maşină de deszăpezire a intervenit pe pasajul de la Dârste şi a împrăştiat material antiderapant, iar după ora 8:00 a început să apară chiciură pe carosabil.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.