Poliţiştii de frontieră de la Sighetu Marmaţiei împreună cu ofiţeri de la Direcţia Generală Anticorupţie şi de la structuri de combatere a crimei organizate au descins la domiciliile unor persoane suspectate de contrabandă cu ţigări, unde au găsit este 33.000 de pachete de ţigări provenite din duty free, dar şi sume importante de bani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat dat publicităţii de Poliţia de frontieră, descinderile au avut loc sâmbătă, în mai multe localităţi. 
„Percheziţiile s-au desfăşurat la locaţii de pe raza localităţilor Sighetu Marmaţiei, Bocicoiu Mare, Crăciuneşti, Tisa şi Şomcuta Mare, iar dintr-o anexă a unui imobil nelocuit (folosit de către persoanele implicate în activitatea infracţională) din localitatea Crăciuneşti, precum şi de la domiciliile persoanelor vizate au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor 33.105 pachete cu ţigări, de provenienţă Duty Free, în valoare de 387.328 lei, un autoturism marca Seat Alhambra în valoare de 10.000 lei, suma de 56.250 lei şi 5.750 euro, 26 telefoane mobile, cartele SIM, înscrisuri, chei şi lacăte”, a transmis instituţia.
Poliţiştii de frontieră continuă cercetările într-un dosar care vizează infracţiunea de contrabandă în formă agravantă, urmând ca, în baza probelor administrate, sa fie dispuse măsurile legale ce se impun.
La descinderile făcute în acest dosar au participat 40 de poliţişti de frontieră, patru poliţişti de la D.G.A. - S.J.A. Maramureş şi patru poliţişti de la S.C.C.O. Maramureş.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.