Mai mulţi turişti aflaţi pe munte în judeţul Maramureş au solicitat sprijinul autorităţilor, sâmbătă după amiază, după ce au întâlnit, pe un traseu marcat, bivoli care au devenit agresivi. Oamenii s-au refugiat într-o zonă închisă, de unde se tem să iasă. Jandarmi montani şi salvamontişti participă la intervenţia de recuperare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Jandarmi montani şi salvamontişti participă, sâmbătă după amiază, la o acţiune de recuperare a unui grup de turişti surprinşi de bivoli care au devenit agresivi, pe traseul către vârful Tocarnea. 
 
„Aceştia au fost surprinşi de bivoli care au devenit agresivi la vederea turiştilor făcându-i pe turişti să se refugieze într-o zonă închisă şi să solicite ajutor de urgenţă”, au scris, sâmbătă, salvamontiştii din Maramureş, pe Facebook.
 
Conform salvatorilor, incidentul s-a petrecut în timp ce grupul de turişti cobora dinspre vârful Tocarnea.
 
La ora transmiterii acestei ştiri, acţiunea este în desfăşurare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.