Un bărbat beat şi cu permisul de conducere anulat a furat un autoturism şi a plecat cu el, pe străzile din Baia Sprie, judeţul Maramureş. Poliţiştii l-au oprit, l-au reţinut şi solicită judecătorilor emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele său.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Evenimentele au avut loc în ziua de 08 martie, când un bărbat a sesizat Poliţia oraşului Baia Sprie cu privire la faptul că autoturismul i-a fost furat.
„În urma activităţilor specifice desfăşurate, politiştii au depistat autoturismul în trafic, pe strada Cloşca din oraşul Baia Sprie. La volanul acestuia a fost identificat un bărbat de 52 de ani, domiciliat în Baia Sprie. Întrucât prezenta halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 1,36 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Dr. Constantin Opriş din Baia Mare pentru prelevare de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”; transmite, sâmbătă, Poliţia judeţeană Maramureş.
Poliţiştii au constatat de asemenea că bărbatul are permisul de conducere anulat, dar şi că a alimentat autoturismul cu carburant de la o staţie din Baia Sprie şi a plecat fără a achita contravaloarea combustibilului.
„În cauză se efectuează cercetări privind săvârşirea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost anulată, conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge, furt în scop de folosinţă şi furt”, precizează sursa citată.
Suspectul a fost reţinut şi va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.