Un bărbat din Baia Sprie, judeţul Maramureş, care şi-a agresat concubina şi l-a ars cu ţigara pe unul dintre copiii femeii, în vârstă de 3 ani, a fost reţinut. Poliţiştii aun emis şi un ordin de protecţie provizioriu împotriva sa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Poliţiştii din Baias Mare au fost sesizaţi prin plângere de către o femeie de 24 de ani cu privire la faptul că, în seara zilei de 08 februarie, în timp ce se afla la domiciliu, concubinul său de 26 de ani din Baia Sprie, a agresat-o fizic. Totodată, bărbatul l-a ars cu ţigara pe unul dintre copiii femeii în vârstă de 3 ani”, a transmis, vineri, IPJ Maramureş.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore a bărbatului sub aspectul comiterii infracţiunii de violenţă în familie.

Totodată, a fost emis un ordin de protecţie provizoriu pe numele bărbatului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.