O autospecială a Poliţiei a fost implicată într-un accident produs vineri seară pe un bulevard din Baia Mare, în condiţiile în care maşina poliţiei a fost acroşată de un autoturism. În urma evenimentului trei persoane, pasageri aflaţi în maşina Poliţiei, au fost rănite, fiind duse la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit datelor furnizate sâmbătă de Poliţia judeţeană Maramureş, accidentul s-a produs la ora 20.50, în Baia Mare, pe bulevardul Unirii la intersecţia cu bulevardul Bucureşti, una dintre maşinile implicate fiind în dotarea Poliţiei municipale Baia Mare. 
„La faţa locului, s-a deplasat un alt echipaj de poliţie care a constatat faptul că, în timp ce autospeciala de poliţie la volanul cărei se afla un bărbat de 33 de ani, se deplasa pe bulevardul Unirii cu semnalele acustice şi luminoase pornite, a fost acroşată de către un autoturism condus de către un bărbat de 31 de ani din Ocna Şugatag, care a pătruns în intersecţie pe culoarea verde a semaforului.  În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a 2 tinere de 20 şi 21 de ani şi a unui bărbat de 40 de ani, care se aflau în calitate de pasageri în autospecială”, transmite IPJ Maramureş.
Cei trei răniţi au fost duşi la spital. 
Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero pentru fiecare dintre ei.
În urma accidentului a fost deschis dosar penal şi poliţiştii continuă pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.