Un tânăr din judeţul Maramureş a fost reţinut pentru 24 de ore, în noaptea de sâmbătă spre duminică, sub acuzaţiile de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi tentativă de distrugere, fiind suspectat că a aruncat dintr-un autoturism o sticlă incendiară către un bar în parcarea căruia se aflau mai multe autoturisme şi un stand cu butelii încărcate cu gaz petrolier lichefiat. Fapta bărbatului nu a provocat distrugeri şi nici victime, pentru că sticla incendiară a căzut pe şosea, unde a ars.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incidentul a avut loc în seara zilei de 4 ianuarie, puţin după ora 23:00. 
„La data de 04 ianuarie, la ora 23.15, poliţiştii Postului de Poliţie Strâmtura s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, o persoană care se afla într-un autoturism a aruncat cu o sticlă incendiară înspre un local din localitate, care însă a căzut în mod accidental pe drumul judeţean 186, arzând cu flacără deschisă. În acel moment, în parcarea localului se aflau mai multe autoturisme, precum şi un stand cu butelii GPL, iar din incinta localului au ieşit afară mai multe persoane speriate ca urmare a faptei comise”, informează Poliţia judeţeană Maramureş.
 Vineri, 5 ianuarie, poliţiştii au identificat trei persoane bănuite de comiterea faptelor, fiind vorba despre tineri cu vârste cuprinse între 17 şi 24 de ani din localitatea Bârsana.
Sâmbătă, poliţiştii au făcut, la locuinţa unuia dintre suspecţi, o percheziţie domiciliară, în baza unui mandat emis de către Judecătoria Dragomireşti, ocazie cu care au fost identificate şi ridicate mai multe mijloace materiale de probă. 
Bărbatul în vârstă de 23 de ani este reţinut, fiind acuzat de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi tentativă la distrugere.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.