Un tânăr în vârstă de 22 de ani a fost grav rănit, fiind dus la spital în comă, după vehiculul de teren în care se afla în calitate de pasager s-a răsturnat, într-o zonă greu accesibilă din judeţul Maramureş. Bărbatul care conducea vehiculul a scăpat nevătămat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc  sâmbătă, în jurul orei 11:15, în zona Covăţ, din localitatea Ieud din judeţul Maramureş.
Două persoane au urcat cu un motocilcu destinat terenurilor accidentate, în zona respectivă, iar la un moment dat şoferul nu a observat o cioată pe care vehiculul a lovit-o, răsturnându-se. 
În urma accidentului, pasagerul, în vârstă de 22 de ani, a fost grav rănit, fiind preluat, în comă, de un elicopter SMURD, au declarat pentru News.ro reprezentanţii Poliţiei judeţene Maramureş. Şoferul a scăpat fără a fi rănit. El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul arătând că nu consumase alcool.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.